U2 Danmark

Miley Cyrus har stødt sjov på hendes årti-gamle bong-ryger kontrovers ved at huske hændelsen i et indlæg online.

Wrecking Ball-hitmakeren stod over for en af ​​hendes første skandaler i 2010, efter at videofilm af den daværende Disney-stjerne, der ryger den psykoaktive plante Salvia, fniser og pludrer usammenhængende, dukkede op online – kun dage efter, at hun fejrede sin 18-årsdag.

Anti-narkotikakampagner fordømte Cyrus for at være et dårligt eksempel for sine unge fans, mens hendes egen far, Billy Ray Cyrus, indrømmede at han var bedrøvet over optagelserne og undskyldte sine tilhængere for hendes opførsel.

“Undskyld fyre,” tweed Billy Ray på det tidspunkt, hvor videoen først cirkulerede, “Jeg anede ikke. Jeg er så trist. Der er meget uden for min kontrol lige nu.”

Miley selv indrømmede efterfølgende, at hun havde taget en “dårlig beslutning”, da hændelsen truede med at afspore hendes karriere, men nu 10 år senere kan popsuperstjernen, der har været åben om hendes stofbrug gennem årene, se tilbage på kontroversen og grine.

Hun delte de gamle optagelser på Instagram på søndag og skrev sarkastisk: “Tillykke med 10 års jubilæum til den banebrydende video af en teenager, der ryger en bong og siger dumt s ** t til deres venner.”

Miley fortsatte med at udkalde den person, der skød optagelserne og lækkede den, og tilføjede: “(Ikke sikker på, at instruktøren for denne fine film skal betragtes som en ‘ven’ men …)”.

Hun kommenterede derefter: “Tiden fløj virkelig forbi. Jeg kan huske det, som det var i går ….. J / K (sjov) Jeg kan ikke huske, at det var fordi jeg blev kørt helvede.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *