U2 Danmark

Shawn Mendes blev efterladt tabt og vred, da trolde online fastslog, at han var homoseksuel, og at han skulle komme ud af skabet.

In My Blood-sanger er ikke homoseksuel, men kunne ikke finde de rigtige ord til at udtrykke sine følelser uden at skade hans homoseksuelle og biseksuelle venner.

”Det var så frustrerende for mig, fordi der var nogle mennesker i mit liv, som jeg var meget tæt på, som var bøsser og i skabet,” sagde Shawn til Dax Shepard i den seneste episode af sin Armchair Expert podcast.

“Jeg følte mig som denne virkelige vrede for disse mennesker,” forklarede han og reflekterede: “Det er sådan en vanskelig ting. Du vil sige, ‘Jeg er ikke homoseksuel, men det ville være fint, hvis jeg var homoseksuel – men der er heller ikke noget forkert med at være homoseksuel, men jeg er ikke ‘. Du ved ikke rigtig, hvordan du skal reagere på situationen. ”

Deling: “Alle har kaldt mig homoseksuel, siden jeg var 15 år. Jeg er ikke homoseksuel, og jeg er ligesom, ‘Hvad betyder det?'” Shawn sagde, at oplevelsen har fået ham til at undersøge sig selv.

“Jeg havde disse problemer med den måde, min stemme lød på. Jeg er som: ‘Hvordan sidder jeg?’ Jeg er altid først med at krydse mine ben og sidde med en position af denne feminine stil, og jeg har virkelig lidt med det s ** t, “afslørede han.

“Jeg tror, ​​at mange fyre går igennem det og endnu værre end at der bare er så mange fyre, der er homoseksuelle og i skabet og må høre, at de ikke er sådan og bare er, ‘Jeg er bange for at komme ud ‘, “tænkte han.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *