U2 Danmark

Rak-Su har tilbudt deres støtte til Jesy Nelson, efter at hun meddelte, at hun forlader Little Mix.

Den 29-årige sangerinde bekræftede mandag (14.12.20), at hun forlader pigegruppen efter ni år med bandkammeraterne Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock og Jade Thirlwall – der blev berømmelse, da de vandt ‘The X Factor’ i 2011 – som hun sagde at have været en del af bandet havde “virkelig taget en vejafgift” på hendes mentale helbred i de senere år.

Og efter at have sendt en erklæring på Instagram, blev Jesys kommentarsektion oversvømmet med meddelelser om støtte fra hendes fans og venner, herunder andre ‘X Factor’-vindere Rak-Su, der optrådte på talentshowet i 2017.

Bandet – bestående af Ashley Fongho, Jamaal Shurland, Myles Stephenson og Mustafa Rahimtulla – kommenterede: “Pas på dig selv pige”

Pladeproducent og musiker MNEK efterlod en simpel hjerteemoji i kommentarerne, mens Dermot O’Leary, der er vært for ‘The X Factor’, sagde: “Big love Jesy x (sic)”

Model og ‘The Only Way is Essex’ stjerne Lauren Pope sendte også sin kærlighed til Jesy, mens hun også modtog venlige ord fra sin tidligere kæreste Chris Hughes.

Lauren skrev: ”Masser af kærlighed, sundhed kommer altid først”

Og Chris tilføjede: “Det bedste” sammen med en hjerte-emoji.

Jesy bekræftede nyheden i et brev til “alle mine mixere”, hvor hun indrømmede, at hun ville tage sig tid fra bandet for at udforske ting, der gør hende lykkelig.

Hun skrev: ”Sandheden er, at det for nylig at være i bandet virkelig har haft en vejafgift på min mentale sundhed. Jeg finder det konstante pres med at være i en pigegruppe og leve op til forventningerne meget hårdt.

”Der kommer en tid i livet, hvor vi har brug for at geninvestere i at tage os af os selv i stedet for at fokusere på at gøre andre mennesker lykkelige, og jeg har lyst til, at det nu er tid til at begynde den proces.

“Så efter meget overvejelse og med et tungt hjerte meddeler jeg, at jeg forlader Little Mix.”

Og som en bekræftelse af nyheden sagde Little Mix i en erklæring: ”Efter fantastiske ni år sammen har Jesy taget beslutningen om at forlade Little Mix. Dette er en utrolig trist tid for os alle, men vi støtter Jesy fuldt ud. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *