U2 Danmark

Taylor Swift er i pole position som nummer 1 på denne uges officielle albumoversigt med sit overraskende udgivne niende studioalbum Evermore.

Annonceret sidste torsdag mindre end 24 timer før den blev frigivet, samlede Evermore flest downloads og albumstreaming i weekenden. Samlingen faktureres som et søsteralbum til sommerudgivelse Folklore og er en fortsættelse af hendes lockdown-sessioner med The National’s Aaron Dessner, Bon Iver og Jack Antonoff. Evermores CD-udgave udgives 18. december.

Skulle den amerikanske megastars fremdrift fortsætte, markerer det Taylors tredje album med toplister i løbet af 15 måneder efter Lover (2019) og Folklore (2020). Hendes tidligere tre nummer 1-album er rød (2012), 1989 (2014) og omdømme (2017).

To nylige orkesteralbum er på vej mod nye toppositioner på denne uges diagram. Ugens største fysiske sælger er Neil Diamond’s Classic Diamonds med London Symphony Orchestra i øjeblikket 2, mens Johnny Cash og Royal Philharmonic Orchestra’s album Johnny Cash and the RPO er op 11 pladser til 4.

Mancunian-bandet James er på nummer 10 med live-albumet Live In Extraordinary Times, mens en genindtræden ved nummer 11 midtugen er The Killers med deres nummer 1-album Imploding The Mirage, der oplades tilbage i Top 40 efter dets vinyludgivelse. Gerry Cinnamons chart-topper The Bonny er også på rebound efter udgivelsen af ​​en speciel vinyludgave, der i øjeblikket er nummer 18.

Katherine Jenkins ‘festlige album Christmas Spectacular er nyt kl. 23, Kid Cudi’s Man on the Moon III: The Chosen streamer vej til 24, og det australske elektroniske band The Avalanches er på vej til deres tredje Top 40-album ved 25 med We Will Always Love Du.

Endelig kunne Toyahs debutalbum Sheep Farming In Barnet nå den officielle albumoversigt Top 40 for første gang efter en 40-års jubilæumsudgave (38).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *